שאל את הרב - כללי

אנטי דת

  • ו' אב התשע"ה

שאלה

לשום אני עובדת במשרד עם בן אדם שהוא כופר ואנטי דת, ניסיתי לדבר והבאתי לו דיסקים ,שיעורי תורה של הרב יוסף מזרחי והבן אדם מסרב בכלל לשמוע על דת ורק צועק שדתיים גנבים ואוכלי חינם, אני מנסה לדבר איתו והוא בשלו, האם אני מתנהלת נכון איתו או שעדיף לעזוב אותו? הרי כתוב שאנחנו ערבים זה לזה, אז מה לעשות? איך להחזיר אותו לדרך? אותו דבר עם חברה שלי שלא מוכנה לבוא איתי לשיעורי תורה כבר שנתיים

תשובה

שלום וברכה

האדם שמסרב לשמוע לדברים את פטורה מלהוכיחו.

אשה שרק לא רוצה לבוא לשיעורים יש לנסות בכל דרך לשכנע אותה להקשיב להרצאות באינטרנט וכדו' עד שיימשך ליבה לבורא עולם.