אמונה

קביעות בבנק

  • ד' אב התשע"ה

שאלה

שמי מיה נשואה עם שני ילדים בת 41 עובדת זמנית בבנק מסד כשנה וחצי.לצערי לקבלת קביעות יש להמתין 4 שנים אני עושה את עבודתי נאמנה ופניתי כמה פעמים למנהל שלי לזירוז הקביעות שזהו הביטחון בפרנסה שלי וברצוני לשאול את הרב האם להמשיך להמתין ל4 שנים או לפנות שוב למנהל וללחוץ עליו לפני החגים לקביעות. ישנם פקידים שקיבלו אחרי שנתיים קביעות מיכוון שלא נכנסו במסלול שלי אשמח לייעוץ תודה

תשובה

שלום וברכה

תוכלי לעשות השתדלות נופסת לאחר שעבר פרק זמן סביר ולאחר שאת חושבת שיש אכן סיכוי שיתנו לך קביעות.