שאל את הרב - כללי

איך לעזור לבת שלי

  • ג' אב התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב ראשית רציתי לומר שאני מאד נהנת מהאתר המושקע והמיוחד , ישר כוח! רציתי לשאול בקשר לבת שלי אנחנו משפחה חרדית והבת שלי בעקבות מספר דברים שעברה נראת בחיצוניות שלה לא דתיה ז"א לבושה במכנסיים אבל בפנימיות שלה היא חרדית בעקבות זאת היא במצב רוח ממש קשה וחשבתי היות שאני אמא שלה שאוהבת אותה ורוצה בטובתה ובשמחתה חשבתי שאולי אם היא תכיר משהו שיעזור לה לחזור לעצמה היא תחזור להיות עם שמחת חיים כמו שהיתה בעבר השאלה איך עושים את זה? נ.ב. התיעצתי כבר עם הרבה אנשי מקצוע אבל עדיין לא הגעתי לנקודה ... אגב הבת שלי היא בכבבת 22 אשמח מאד אן תוכלו לעזור לי בדרך כל שהיא

תשובה

לכבוד השואלת,

נראה לי שני דברים שאולי יעזרו.

1) במה בתך מעוניינת? אולי תתיעצי לה לחפש תכניות בנושא שמעניין אותה באתר הידברות - ובעזרת השם יתכן שלאט לאט עי"ז היא תתחזק.

2) גם תתפללי עליה תפלה לחשית בכל יום רק בינך לבין הקב"ה - ותפילות האמא על הבת יש להן כח עצום בשמים.

בברכה שתזכי לראות נחת יהודית אמיתית מבתך,

רב נחום