נשים

תיקון חיי אישות באיסור

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בעוונותי חייתי חיי אישות עם בחור לפני כשנתיים. מאז חזרתי בתשובה ואני מקפידה על שמירת נגיעה וכמובן,בע"ה כשאתחתן, גם על טהרת המשפחה. שאלתי היא האם בהכרח יהיו השלכות רוחניות על הקשר הזוגי והטהור עם בעלי האם הדבר ישפיע על ילדיי הודתי בחטאי, התחרטתי ועזבתי-האם לא יכופר מה עוד אפשר לעשות כדי לכפר

תשובה

שלום וברכה

הסירי דאגה מליבך וכבר סר עוונך וחטאתך נתכפרה, ועווך לא יזכר עוד, והשתדלי להרבות בחסד ובצדקב כפי יכלתך, וכמבואר בפסוק וחטאך בצדקה פרוק - את החטאים יש לפדות בצדקה.

בברכה - בנימין שמולאי