שאל את הרב - כללי

האם קיים עין הרעה?

  • כ"ט תמוז התשע"ה

שאלה

יש לי בן והוא בן 23 שירת בצבא היה לוחם בצנחנים, לפני צבא הוא אהב ספורט ולהתאמן היה בחוג קרב מגע כמעט 7 שנים לקראת הסיום של שירות הצבא כנראה מרוב הלחץ בצבא התחיל לעשן חומר שניקרא נייס גאי הבן שלי ניסה שלוש פעמים לזרוק את העישון הזה ולא הצליח הלכתי איתו למרכז גמילה לא החזיק מעמד שם הוציאו אותו משם ואם כל הצער המשיך שוב לעשן החומר הזה כנראה פגע לו כל כך במוח שהוא הגיע למצב פסיכוטי והיינו מוכרחים לאשפז אותו לב"ח פסיכיאטרי, וכש הוא השתחרר משם נתנו לו טיפול תרופתי ולהיות במעקב פסיכיאטרי ולהיכנס לגמילה מהסמים תחלואה כפולה, לפעמים הוא רוצה להיכנס ולפעמים הוא פתאום הוא אומר שהוא לא רוצה. כל הסיפור הזה ממשיך כבר שנתיים ואני כבר לא יודעת איך להמשיך לעזור לו. הבן שלי חלם שאחרי הצבא ילך ללמוד קורס של מכבי האש ועוד הרבה דברים טובים .. ועכשיו הוא ניתקע עם זה שהוא לא ניכנס לגמילה כי אם קודם הוא רצה אז עכשיו הוא אומר כל פעם לא כאילו שמשהו מחזיק אותו לא לרצות לחיות בבקשה תעזרו לי ותיעצו לי איך להמשיך הלה. לבן שלי קורים מאור פינחס בן מרגריטה ואם אפשר גם שתתפללו בשבילו. תודה

תשובה

שלום וברכה

אנו מתפללים בעדו שיזכה להשתחרר מכל הדברים המעיקים הללו.

אציע לבדוק את מכון אברהמסון אולי הם יכולים לסייע לגמילה וכן את רטורנו.