שאל את הרב - כללי

התלבטות אישית

  • כ"ט תמוז התשע"ה

שאלה

בס״ד שלום כבוד הרב! אני אחרי חופשת לידה כחצי שנה. התפטרתי מעבודה כגננת וכעת חותמת אבטלה יש אפשרות עד נובמבר. אנחנו אי״ה קונים דירה וכל עניני המשכנתא והכספים אמורים להתבצע בחודש הקרוב.ולכן יש צורך בתלושים שלי. גם כדי לקבל הנחה בגני הילדים יש צורך בתלוש. נמצאה לי עבודה כגננת בגן אחר מספטמבר או בבית ספר כמורה בשעות לא של משרד החינוך רק פרויקטים כך שהשעות שיהיו וההקף כרגע לא ידוע. אך עבודה בבית ספר מכניסה אותי לאולי הזדמנות להכנס למערכת אך לא בטוח שאכן יהיו לי שעות.. מה לעשות??? לחזור לגן ובעצם לנקודה בה היתי על מנת שיהיה יותר רגוע לקנות את הבית או לקחת סיכון עם בית הספר שייתכן שבכלל גם לא יהיו בו שעות... תודה וסליחה על האורך...

תשובה

שלום וברכה

קשה לענות אבל באופן כללי עדיף ציפור אחד ביד משני ציפורים על עץ ועל כן עדיף ללכת על הוודאי ולא על הספק.