שאל את הרב - כללי

לאחר סיום הקשר של חצי שנה האם כדאי לחכות או להכיר מישהו אחר?

  • כ"ז תמוז התשע"ה

שאלה

שלום, אני גרושה עם שני ילדים בני 6,10 והיכרתי גרוש עם ילד והיינו בקשר טוב של קרוב לחצי שנה למרות שאנחנו גרים רחוק אחד מהשני. שנינו הרגשנו שיש חיבור חזק בינינו והתפללנו להצלחת הזוגיות. בבדיקה עם הרב הייתה התאמה גבוהה בינינו. בשלב מסויים הגיעו הקשיים סביב המשפחה, הילדים שלי ואמא שלו, ובהתייעצות הרב אמר לו שהילדים שלי יקשו על הקשר שלנו וזה נשמע לי מוזר. הוא התחיל לחשוש ולקח צעד אחורה עד שהגיע להחלטה שהוא עדיין לא מוכן למחויבות ולזוגיות. הפרידה קשה לי מאוד ואני מרגישה שאנחנו זוג מאוד מתאים, ומצד שני אני מקבלת הכל באהבה כי הכל מ-ה' יתברך. האם לצאת להכיר מישהו חדש או כדאי לחכות?

תשובה

שלום וברכה

תעשי לעצמך זמן מסויים. נניחשתעשי לעצמך סימן שאם עד ראש חודש אלול הוא לא חוזר אילייך את ממשיכה הלאה

בברכה לזיווג הגון ואמיתי משורש נשמתך,