נשים

כשהטבילה במקווה נופלת ביום של אירוע

  • כ"א תמוז התשע"ה

שאלה

שלום רב, רציתי לשאול מה עליי לעשות אם הערב של המקווה שלי יוצא בערב שאני מוזמנת לאיזה אירוע או אם אין באפשרותי ללכת באותו יום לטבול מכל סיבה שהיא, האם מותר יום אחרי?

תשובה

שלום וברכה

אם אין ברירה, ניתן לדחות ביום בהכמת הבעל. אולם יש לעשות כל מאמץ לטבול בזמן. ניתן להזמין את הבלניות באופן פרטי לטבול לאחר האירוע ויש לתת לה טיפ.