שאל את הרב - כללי

מאוהבת בגבר נשוי

  • כ' תמוז התשע"ה

שאלה

אני מאוהבת בגבר נשוי כבר כמה חודשים. אם הוא היה חלש כמוני ממזמן הייתי שוכבת איתו ומתפללת להכנס להריון כדי שלא יעזוב אותי לעולם. גם במחיר הבאת ממזר. המחשבות עליו לא עוזבות אותי. אל תשפטו אותי בבקשה. גם אני הייתי נורמלית לפני שפגשתי אותו ואפילו הייתי שופטת לחומרה מאוד נשים שהולכות עם נשואים. מסתבר שבחיים הגלגל מסתובב והנה אני עושה דברים שבחיים לא חשבתי שאני מסוגלת. אני מנסה לפתות אותו בכל מיני צורות. תעזרו לי בבקשה.

תשובה

לכבוד השואלת,

שלחי את השם המלא שלך עם שם המלא של האמא, וננסה בעזרת השם להתפלל עליך.

בברכה,

רב  נחום