שאל את הרב - כללי

חלמתי שאני מניקה תינוק,ואין לי ילדים כבר 6 שנים.מה פירוש החלום

  • י"א תמוז התשע"ה

שאלה

חלמתי שאני מניקה תינוק, ממש מניקה וכואב לי ויש לי חלב. אין לי עדיין ילדים, נשואה כבר 6 שנים. מה פירוש החלום?

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

לפעמים החלומות באים מן הרהורי האדם ביום (שער הציון א' בסימן רכ) ולפעמים הם סימנים מן השמים אודות העומד להתרחש.

לכן אם חשבת הרבה על ענין זה ביום/ בימים שלפני כן , יתכן שהחלום בא עקב ההרהורים.

אבל אם לא חשבת מזה, יתכן שהחלום בא לבשר טוב.

כמובן שקשור לזה, שאתם עושים את מה שצריכים בנוגע לפעולות של השתדלות בענין, כולל תפלה להשם והשתדלות דרך הרופאים, כדי לזכות ללידה תקינה בעזרת השם.

ויהי רצון שהשם יתברך השומע תפילת כל פה, ישמע גם את תפילותיכם, ושתזכו להענות בקרוב מן השמים.

בברכה,

רב נחום