אמונה

בני זוג

  • כ"ט סיון התשע"ה

שאלה

בס"ד תודה רבה ראשית על השיעורים ביוטיוב אני ומשפחתי צופים לומדים ומתחזקים המון . אני אשמח לקבל עצה קטנה מהרב פנגר בעניין זוגיות. אני בת 35 גרושה ללא ילדים הכרתי באתר דתיים לפני חצי שנה בחור דתי בן 48 באותו סטטוס (ללא ילדים)שומר שבת תפילות בחור ירא שמיים מידות טובות ברוך ה' יש לנו המון מן המשותף מסורת, מנהגים, עבודה. נסענו לרב לקבל ברכה. אני חוזרת בתשובה והתחזקתי מאוד בשנתיים האחרונות וב"ה אני אמשיך את הדרך כך. כפי שחונכתי בבית הורי בילדותי. מרגיש לי כי ההתקרבות ביננו היא כבר לא שכלית יותר, אלא רגשית מצידי ויש יותר התקרבות פיזית/אינטימית . (אני שומרת נגיעה). הייתי שמחה לקבל ממך עצה איך לקדם ביננו את הקשר לנישואים . אתה בטח לא תוכל להמליץ לי אם לחכות או לנתק את הקשר כי אתה בטח לא מכיר על בוריו את הקשר אך אני מרגישה קירבה רגשית יותר מדי ואני רוצה לנתק את הקשר. האם יש לך עצה לתת לי או על מידות מסוימות שעלי עוד ללמוד או דברים שעלי להמשיך עוד לבדוק מרגיש לי כי דברתי על חתונה יותר ממנו והוא צריך עוד זמן. אני רואה את ההרצאות שלך בנושאי זוגיות בפרט . עוזר לי המון תודה רבה . אשריך. המשך שבוע טוב . תודה רבה אשמח לתשובה בשורות טובות.

תשובה

אם את רוצה את תשובת הרב פנגר בלבד תנסי לכתוב למייל Mail@olamotn.com