שאל את הרב - כללי

האם הזמן שבו אסור לאישה לחשוב על אף איש אחר זה רק בזמן הביאה

  • י"ד סיון התשע"ה

שאלה

האם הזמן שבו אסור לאישה לחשוב על אף איש אחר גם אם זו מחשבה מותרת והיא צריכה להיות מרוכזת רק בבעלה זה רק בזמן הביאה?

תשובה

לכבוד השואלת,

הריכוז לחשוב רק על בן הזוג צריך להתחיל עוד מקודם מזמן ש"מתחילים". כלומר, כאשר שניהם יודעים שרוצים לקיים ומוכנים כבר להתחיל ונמצאים כבר בקירוב בכונה להתחיל בפעולות המגדילים את קירוב הלבבות - מאז אין לחשוב אלא על הבן זוג.

בברכה.