נשים

אני לא יכולה לטבול במקווה לאחר 7 ימי טהרה,אלא רק ביום החמישי מה לעשות

  • י"ג סיון התשע"ה

שאלה

אני לא יכולה לטבול במקווה לאחר 7 ימי טהרה, אלא רק ביום החמישי, כי הביוץ ביום החמישי, מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אי אפשר להקדים את הטבילה לפני ספירת שבעה נקיים. בכל זאת ניתן למצוא פתרונות הלכתיים ורפואיים על עניין זכה. אציע לפנות למכון פוע"ה שיכוונ אותך ללא תשלום בדרך הנכונה להגיע לפיתרון ההלכתי והמעשי. נא להתקשר בין  השעות: 18:00-20:00   052-5910020

בהצלחה רבה, תוכלי לשוב אילינו בכל שאלה ושאלה.