תפילה וברכות

קריאה

  • ט' סיון התשע"ה

שאלה

אני לאט לאט מתחזק נכון לעכשיו קורא את ברכות השחר מתעטף בציצית תפילין קורא תפילת 18 וכל זה בבית לא הולך לבית כנסת השאלה שלי היא כזאת יש ימים שאחרי התפילין אני לא מצליח לקרוא תפילת 18 האם אני יכול לקרוא בלי התפילין ועד איזה שעה תודה כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

אשריך ואשרי חלקך! ה' יתן לך את הכוחות להמישך ולהתעלות

ראוי מאוד שתכניס את קריאת שמע גם כן בעת הנחת תפילין ובכך תקיים מצוות קריאת שמע שהיא מן התורה תוכל לקרוא ללא התפילין. לכתחילה יש לקרוא את תפילת העמידה עד השעה 10 בערך ובדיעבד עד 12:30.

עלה והצלח,