שאל את הרב - כללי

אם המורה נוגע בי להתלונן למחנכת?

  • ג' סיון התשע"ה

שאלה

שלום,אני תלמידת תיכון בת 15 עוד מעט, עברתי לתיכון חילוני והמורה שלי לתנך ולשון דתי אבל אני תלמידה טובה אצלו בשיעורים וממש התחברנו... בתחילת שנה קיבלתי על עצמי שמירת נגיעה והוא כל הסמן רוצה ללחוץ לי את היד ואפילו ליטף לי את הכתף,לא ידעתי מה להגיד לו...חשוב לי לציין שאני ממש מחזיקה את עצמי בשיניים כי התחברתי אליו ממש למרות שהוא גדול ממני בהרבה שנים, אני לא יודעת מה ילד יום ואין לי מושג אם אצליח להחזיק את עצמי ואם אסכים לו ללחוץ לי את היד,אשמח מאוד אם תעזרו לי זה ממש חשוב

תשובה

שלום וברכה

חשוב מאוד להגיד לו שאת שומרת נגיעה ושלא יגע בך. התוצאות יכולות להיות הרסניות לשניכם.

מה הכוונה עברת לבית ספר חילוני? איפה למדת מקודם?

בהצלחה, היי חזקה,