אמונה

אני מרגישה קצת כבדה יותר ורצינית...

  • י"ז אייר התשע"ה

שאלה

שלום רב , לפני שנתיים התחלתי להתחזק לאחר התיכון ועליתי למדרשה .אח"כ חזרתי לבית של ההורים והתחלתי לעבוד,באופן כללי אני מרגישה שטוב לי ואני שמחה בעבודת ה',רק דבר אחד מפריע לי משהו קטן כזה בנפש שמרגיש לי "לא חי" . זה אולי מהסיבה הזו שלפני שהתחזקתי הייתי בחברה מעורבת בנ"ע והיה לי ממש כיף הרגשתי "חיה" ומאז שהתחזקתי ורוב הזמן אני שומרת על צניעות (בעבודה,בבית של חברות..) אני מרגישה קצת כבדה יותר ורצינית... בנוסף אולי זה מפני שאני לא מתעסקת בתחביבים שלי כמו:שירה,תיאטרון,ריקוד.. אני פשוט הזנחתי את זה ואולי בגלל זה אני מרגישה כך אשמח לקבל ייעוץ ההרגשה הזו רק גדלה וזה לא כיף תודה.

תשובה

שלום וברכה

חשוב מאוד ללכת לחוגי ריקוד ושירה נפרדים ואסור לוותר על כך אי אפשר לחסום את הנפש.

תחפשי באיזורך שיעורי נגיהנ לנשים בלבד ובעז"ה תוכלי להשתמש בכל כשרונותייך בקדושה ובהיתר.