נשים

הריון ללא מקווה

  • י"ד אייר התשע"ה

שאלה

חברה שנקלטה להריון ע"י קיום יחסיי אישות ללא טבילה במקווה.. היא מודעת לזה שחשוב להביא ילדים בטהרה והיא מתחרטת מאוד ונמצאת בחשש תמידי לכל אורך ההיריון. השאלה שלה האם יש דרך לכפר על זה (תפילה, תרומה, טבילה נוספת)

תשובה

שלום וברכה

תקבל על עצמה מכאן ואילך לא לקיים יחסים לעולם ללא טבילה וכמובן שגם עתה תפסיק לקיים יחסים עד לאחר הטבילה. תפסיק כעת לקיים יחסים ותשטוף היטיב היטיב את הנרתיק במים חמים ככל יכלתה ולאחר מכן תעשה הפסק טהרה ותספור שבעה נקיים ותטבול כדין.

אם היא תעשה זאת היא תזכה לכפרה מושלמת אי"ה.