חברה והשקפה

קיבלתי על עצמי חצאיות

  • ל' ניסן התשע"ה

שאלה

שלום. קיבלתי על עצמי חצאיות אבל אני חוששת לגביי חילול ה' כי לדוגמא אני לא אומרת ברכת המזון או נוטלת ידיים לפני המוציא בעיקרון אני רק שומרת כשרות ואפשר להגיד שומרת שבת לגביי כל שאר הדברים אני לא שומרת

תשובה

שלום וברכה

אין לך לחשוש לחילול ה'. חילול ה' גדול יותר הוא כאשר רואים בת ישראל אינה הולכת בצניעות כראוי.

בעז"ה תזכי לקבל תוספת כוח של יראת שמיים ותתחזקי עוד ועוד כרצונך הטוב.