שאל את הרב - כללי

אני חילונית וחבר שלי דתי ואני ויש לנו בעיות זוגיות בגלל הדת.

  • כ"ו ניסן התשע"ה

שאלה

שלום, אני בחורה חילונית שגדלה בבית לא דתי וחבר שלי חזר בתשובה. אני יודעת שיש לנו פערים בקשר אבל בזכותו אני התקרבתי יותר לדת ואני לא מספיקה כמוהו בקצב שלו אבל עדיין אני מגלה יותר ויותר על הדת ואני אוהבת את זה ואני ממש רוצה לשמור עלינו ביחד והצד שלו ישנם פערים שלדעתו לא ניתן לגשר בגלל החוסר ידע שלי ולדעתו אני לא ארצה להיות מעורבת בזה. אני צריכה עזרה ממש בדחיפות אני אובדת עצות ואני נלחמת בכל כוחי על הקשר הזה.

תשובה

שלום וברכה

מה הם התלונות שלו כביכול עלייך? במה הוא חושב שאת לא תוכלי להיות יראת שמיים?