שאל את הרב - כללי

שאלה בשלום בית

  • כ"ה ניסן התשע"ה

שאלה

אישתי עד לפני שבע שנים הכל היה פחות או יותר בסדר מאז היא עולה ויורדת בעניין של תפילות פעם היא מתפללת שלוש תפילות ופעם רק תפיל היום היא מתפללת שלוש תפילות ועוד תפילות כמו זהר פרק שירה ושיר השירים תיקון חצות האם זה דבר טוב יש לקחת בחשבון שזה פוגע בבית כמו יחסי אישות ולחצים במשך היום כולל עייפות יש לציין שהיא מתעמלת על משטח הליכה כשעתיים ביום היא אמא שדואגת לילדים לבעל אבל יש מצבים של מתחים היא גם נוהגת לצום שני וחמישי ושישי תודהה

תשובה

שלום וברכה

כל דבר שפוגע בזוגיות עליה להפסיק, אבל כמובן שיש ללכת איתה בדרכי נועם ובחכמה ולא להתקיפה חלילה.

מאחר והצענו ללכת ליעוץ נישואין כמדומני שגם את זה יש להעלות בפניו ובעז"ה העניינים יסתדרו.