נשים

האם עברתי על איסור ייחוד?

  • כ"ג ניסן התשע"ה

שאלה

קניתי היום בחנות בגדים שמוכר בה גבר שנראה דתי. הדלת של החנות הייתה שקופה, אך הייתי לבד בחנות. אחרי שכבר נכנסתי לתא מדידה, לא הרגשתי נעים עם המצב. האם עברתי על איסור ייחוד?

תשובה

שלום וברכה

אמת שיש חוסר צניעות מצד המוכר כשגבר מוכר בחנות לבגדי נשים אבל את לא עברת על שום איסור

א, מפני שהדלת שקופה. ב. מפני שהחנות פתוחה ובכל רגע יכולות להיכנס נשים נוספות.