שאל את הרב - כללי

חלום על נחשים- חלום אמת?

  • כ"א אדר התשע"ה

שאלה

לפנות בוקר כא אדר ה-תשע״ה התעוררתי מחלום בו ראיתי צמד נחשים על גזע עץ יבש. אחד לבן והשני שחור. הנחש הלבן היה מרוט ורפה, בעוד שהנחש השחור היה יפה (בעל עיטורים על גופו) ובריא. והנה הנחש הבריא בולע את הנחש החולה, ובעוד שאני חולם, בחלום עצמו גם קיבלתי פתרון שבו מסבירים לי שפרנסה טובה צפוייה לי. רציתי לדעת את פירוש החלום. האם זהו חלום אמת ?

תשובה

שלום וברכה

חלום אמת כי כך מבואר בגמרא שחלום על נחש מראה על פרנסה בריווח. ה' יעזור שתמצא את פרנסתך מרווחת מהרה.