שאל את הרב - כללי

תודה רבה

  • כ"ט שבט התשע"ה

שאלה

רצינו להגיד תודה רבה לכל צוות הידברות היקר על המסירות נפש שאתם עושים וההשקעה שלכם באתר ובערוץ. חשוב לי לציין,ב"ה אני חוזרת בתשובה והחלפתי את הטלפון לטלפון כשר ועדיין נשארתי עם האייפון בגלל שקשה לי בלי מוזיקה. בזכותכם הפסקתי לשמוע מוזיקה אסורה וניתקתי את הקו באייפון. השתמשתי בו רק לצורך שמיעת מוזיקה. עכשיו קניתי מכשיר MP3 כדי להפטר מהאייפון ונוכחתי לגלות שאפשר להוריד את ההרצאות שלכם גם בMP3!!!!! אני ממש שמחה כי המטרה שלי הייתה גם לשמוע שיעורי תורה. אז שוב תודה רבה לכם על הכל!!!!!!

תשובה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית להגיע לכך!!!!

ה' יעזור שתזכו להמשיך ולהתעלות בתורה ויראת שמיים כרצונכם הטוב.

בהצלחה,