שאל את הרב - כללי

חינוך ילדים-אירועים מעורבים

  • ט"ז שבט התשע"ה

שאלה

אנחנו חוזרים בתשובה כבר בערך 6 שנים, יש לנו 3 בנים .בגילאי 7, 5, 3. לבן של אחותי היה בר מצווה השבוע וכמובן שאני הלכתי לבד לאירוע כיון שהיה אירוע מעורב. קיבלתי המון הערות מהמשפחה וכמובן שההורים לא היו מרוצים. זה היה ניסיון קשה. רציתי לדעת האם נהגנו בסדר? בנוסף בעלי אמר לי שהייתי צריכה לצאת מהאירוע מוקדם (יצאתי כמעט לקראת סוף האירוע ב 12 בלילה)כי זה גם בעייתי שאישה נמצאת במקומות כאלה. אשמח לשמוע דעתך כבוד הרב. תודה, אביטל

תשובה

שלום וברכה

נהגת נכון שמנעת מילדייך ללכת למקום מעורב. כשהם יגדלו מעט עליהם לשמוע ממכם שאתם שמחים שאתם יראי ה' ולא הולכים למקומות מעורבים - להחדרי בהם גאוות יחידה שחלילה לא ירגישו מקופחים.

מאחר ורק את היית שם מכל משפחתך היה חשוב שתישארי שם ככל האפשר וכמובן שאין לי ספק שאת לא רקדת שם.