שבת

איזה ספרי הלכות מומלצים לאשכנזים?

  • ט"ו שבט התשע"ה

שאלה

אני מעוניינת בספרי הלכה הכוללים את כל הלכות שבת וכן כשרות המטבח וכתובים בצורה ברורה ומעשית לנשים. לפי הלכות לאשכנזים. איזה ספרים מומלצים? (ניסיתי קיצור שולחן ערוך ושמירת שבת כהלכתה אבל לא היה לי מספיק ברור). תודה רבה!

תשובה

שלום רב,

מומלץ להשיג את סדרת הספרים ארחות שבת, שמקיפים את רוב הלכות שבת, וכן את ספר הכשרות על הלכות כשרות המטבח.

בהצלחה רבה,

הלל מאירס