שאל את הרב - כללי

תרומה לרבי מאיר בעל הנס

  • י"ד שבט התשע"ה

שאלה

שלום הרב! אני התחייבתי לתת לצדקה 441 ש"ח ל'רבי מאיר בעל הנס'. כעת כשאני רוצה לתת, איני יודע מי באמת מייצג את התנא בימינו.. יש שפע מוסדות שנושאים את שמו כמו: *מוסדות אור תורה על קבר התנא. * קופת רבי מאיר בעל הנס של מוסדות "תפארת צבי".. וכו'.

תשובה

שלום וברכה

ניתן לתת לכל המוסדות שהם על שמו. אני אישית מכיר את מוסדות אור תורה.