מפני שבה תקום

  • ה' שבט התשע"ה

שאלה

אני חייל ונכנסים שני אנשים קשישה ורב לא צעיר שנות ה-30 האוטובוס מלא ובירצוני לתת אבל אני לא יודע למי מכיוון שאין לידיעתי מי המבוגר שמיבנהם אף דבר נוסף שלצידי ישנה בת שאני נמנע מנגיעה אך מבלי לפגוע בה מה עלי לעשות??

תשובה

שלום וברכה

תציע את המקום למי שנראה יותר מבוגר.

אין פגיעה ברצון שלך לא לשבת ליד בנות, אין לך משוה נגדה באופן אישי. אבל אם אתה חושש שהיא תקים קול צעקה ותתווכח על כך, יש להמתין כמה דקות ובתחנה הבאה וכדו' להחליף מקום.