שאל את הרב - כללי

איזו סגולה יש לפרנסה?

  • כ"ב טבת התשע"ה

שאלה

מזה חודש ימים שאני חולה, ופרנסתי מתעכבת מאוד. התקבלתי לעבודה, ובכל פעם שהגעתי, חליתי למשך שבוע, ולאחרונה חליתי למשך 10 ימים, וכך במשך חודש וכמה ימים. מה עליי לעשות על מנת שאזכה לפרנסה? תודה רבה

תשובה

שלום רב,

יש להקפיד לברך ברכת המזון בכוונה וכהלכה, כי מלבד החובה לנהוג כן, זה גם מסוגל מאוד לפרנסה טובה ומסודרת, זאת לאור מה שכתב בספר החינוך (מצווה תל) שכל הזהיר בברכת המזון, מזונותיו מצויין לו בכבוד כל ימיו.

בשורות טובות בקרוב,

הלל מאירס