עמיתה בעבודה וגזל

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום רב במקום העבודה עמיתה שעובדת אתי סיפרה לי שהיא רושמת שעות בלי לעבוד בפועל. מעבר לגזל שהיא נופלת בו גם העבודה מאוד מצערת בגלל זה כי העבודה שהיא צריכה לעשות לא נעשית ואנחנו צריכות לעשות גם את התפקיד שלה. מה גם שבגלל המשכורת שמשולמת גם לה המשכורת שלנו פוחתת. מה עלי לעשות? איך ליידע אותה לגבי הגזל? ומה לעשות עם העבודה שנופלת עלינו ומשכורתנו יורדת? זה לא פייר אך האם מותר לומר משהו למנהלת או שזה לשון הרע וגוזל ממנה פרנסה? יש לציין שהיא אשה שעברה דברים לא קלים בכלל בחיים וכנראה זקוקה מאוד לפרנסה תודה

תשובה

שלום וברכה

יש להתרות בה ששמעת שהולכת להיות ביקורת סמויה על כל העובדים וחבל שהיא תפסיד את העבודה שלה כעת. בטוחני שהיא תשתנה.