האם יש סגולה לבער עכברים שבבית?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

מאז שאני ומשפחתי גרים בבית (שכור) שורצים להם עכברים ולא הצלחנו להוציא אותם מהבית כל ההדברות שעשינו לא מצליחים להוציא אותם מהבית רציתי לדעת האם זה משהוא רוחני או עונש על מה שאנחנו צריכים לתקן שמעתי שיש תפילה מיוחדת שמבריחה אותם אבקש את עזרתכם , אנחנו משחה עם 4 ילדים קטנים ואני פוחד שזה יזיק להם מחכה לתשובה

תשובה

שלום וברכה

א. בגמרא מבואר שאי הקפדה על תרומות ומעשרות על פירות מביאות עכברים. על כן הקפידי מאוד לרכוש פירות וירקות רק בכשרות מהודרת ולא ממקומות שאין בהם כשרות מהודרת.

ב. אשלח לכם במייל סגולה מפורסמת. תמונה של הרה"ק ר' ישעילה קרסטירער ויש לתלותה בבית ובעז"ה העכברים ייעלמו.

בברכה