קשה להתקרב, ההורים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני חוזר בתשובה ומתחזק כבר כמה שנים התחלתי לשמור שבת ו3 תפילות ביום ושיעורי תורה ולהורים קצת קשה עם העניין שאני לא "נוכח" בבית כי בנוסף אני בצבא ותמיד אני שומע טענות מהם על העניין הזה ודברים אחרים ואני ניסיתי פעם להסביר אבל זה לא תופס אז אני שותק אבל חייב למצוא פיתרון מתישהו...

תשובה

שלום וברכה

אשריך ואשרי חלקך!

תנסה להתאמץ למצוא זמן איכות עם ההורים בערב או בכל זמן אחר מבלי לגרוע מהתפילות.

מצוות כיבוד אב ואם היא יקרה וקדושה עד מאוד וחשוב להתאמץ ולכבדם כראוי.