הפרשי גיל הם מכשול לנישואין?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הרי אין ביטחון שהיא כן תסתדר עם גבר בן גילה, הרי אנו עדים להמון מקרי גירושין גם בין בני זוג שבני אותו גיל. לשלול קשר בגלל הפרשי גיל? בגלל שהוא גרוש???? הייתי מצפה לשמוע כזה דבר מאנשים פרימיטיביים ולא מאנשים נאורים. מאוכזבת מהתשובה. לא נאות!!!!!!

תשובה

אין ביטחון בשום דבר, אבל יש את חוקי הסטיסטיקה וההסתברות, והחוקים האלו אומרים שישנו סיכון רב בחתונה הזאת. מלבד זאת, שמתוך השאלה ומתוך הניסיון נראה שאין כאן אהבה, אלא היגררות אחר בחור שיודע לדבר על לב הנערה...

עדיף להשמע פרימטיבי ולהנות מהחיים, מאשר לשחק אותה נאור ולסבול.