חטא עם אישה פרודה, כיצד לכפר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם יש תיקון למפגש חד פעמי עם אישה פרודה שהרי זה כרת ואם כן מהו ?

תשובה

שלום וברכה

יש כאן כרת בכפליים גם אשת איש וגם נידה כי בוודאי היא לא טבלה לטהרתה אחרי המחזור האחרון שלה. ה' ישמרנו מדובר אכן בחטא חמור ביותר. אולם אין דבר שעומד בפני התשובה על הכל מועילה התשובה. התשובה עיקרה היא חרטה עמוקה על החטא וקבלה לעתיד שלא להכישל חלילה לא באשת איש ולא ברווקה נידה או באשתך נידה.

>