טבעת שקיבלתי מחבר ונפרדו, בעיתי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, אני רווקה מעל גיל 30. בצעירותי מצאתי טבעת זהב בבית הספר ושמרתי אותה עד היום (כמעט ללא שימוש). ידעתי בזמנו שהיא אבדה למישהי, אך חששתי להחזירה. בנוסף, לפני מס´ שנים היה לי חבר שקנה לי טבעת במתנה ליום הולדתי. (לא הצעת נישואין). אנו כבר לא ביחד והוא אף מתחתן בקרוב. מה אעשה עם שתי הטבעות הללו? אולי הן חוסמות את המזל?

תשובה

שלום וברכה

את הטבעת שאת יודעת של מי היא חייבים להחזיר גם היום. נוכל לסייע לך בדבר אם יש לך בושה בעניין.

חבר שקנה לך את הטבעת נתן לך את הטבעת במתנה ללא תנאי ומותר לך להחזיק את זה.

בהצלחה,