ההורים חוזרים בתשובה אך הילדים נשארים מאחור

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב בעלי ואני חזרנו בתשובהת אנחנו בני 52-60 והילדים שלנו מאוד נחמדים אבל לא חזרו אנחנו דואגים קודם כל שעשינו טעות נוראית שלא חזרנו ליפני שנים רבות ועכשיו אולי ההשפעה שלנו הי מאוד קטנה

תשובה

שלום וברכה

אשריכם ואשרי חלקכם שזכיתם לשוב בתשובה שלימה ולתקן את כל העבר.

כעת שהילדים גדולים אין הרבה מה עלושת מלבד להתפלל בכל יום לבורא עולם שישיב את ילדייך איליו ולהתחרט על שלא זכית לחנכם בדרך התורה ולבקש להבא מבורא עולם שיתקן את הדבר וישלח להם רוח טהרה ממרום.

חזקה על תפילה שאינה חוזרת ריקם ובפרט כאשר התפילה היא על עניינים רוחניים והיא מעומק הלב, בוודאי תישמע התפילה.

כמו כן מומלץ ליצור קשר עם שליח חב"ד מקומי וכדו' לבקש ממנו שינסה לקרב לתורה את ילדייך בצורה חכמה ובריאה.

בהצלחה,