איך להינצל ממחשבות לא רצויות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, אני שמעתי את ההרצאות של הר´ אליהו שירי ויש לי מחשבה לא טובה שכל הזמן רודפת אותי(בעיקבות ההרצאה בה הרבה סיפר על אותה אישה שהבן שלה מכר כל מיני מוצרים בדלתות והוא דפק בדיוק על אותם דלתות של הדוד והדודה שלו...ועוד הרצאות) ואני מנסה לבטל ולדחות את המחשבה הזאת אבל זה לא נותן לי מנוחה. האם יש לרב עצה איך לבטל את המחשבה הזאת מהראש? תודה רבה וישר כח גדול, אפרת

תשובה

שלום, צריך להשתדל שהראש יהיה עסוק בעניינים אחרים בעלי תועלת, כמו לימודים, עבודה, עשיית חסד וכיו"ב. כמו"כ תצפי בהרצאתו של הרב זמיר כהן שליט"א "כוח המחשבה" באתר שלנו. בברכה, ערן בן ישי