אם יש ענין להשפיע על גויים להתגייר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני מרגיש צורך לנסות לעורר את המודעות והידע של היהדות על הגויים שבעולם ואולי הם באמת יבינו וירצו בלב שלם להתגייר. האם הגישה שלי נכונה?

תשובה

שלום וברכה

תקוות כולנו היא שכל העולם יכר את הבורא וכפי שאנו מתפללים בראש השנה וביום כיפור. אולם אין לנו לנסות לגייר ולשכנע להצטרף לעם ה'. רק מי שזה בא לו מעומק הלב והוא מתעקש ורוצה להתגייר יכול להתגייר.