שאל את הרב - כללי

סגולה לישועה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בן 55 עם 2 ילדים עצמאי בתחום של ייעוץ כלכלי תקופה ארוכה מאוד שאני לא מרוויח, מרגיש תקוע לחלוטין בעבודה, עם הילדים, עם עצמי, כל מה שאני מנסה לא מצליח, מרגיש שאני עומד להתרסק, לא יודע מהיכן תבוא הישועה

תשובה

שלום רב,

כבר הובא בשם הגאון הצדיק רבי יהודה סגל זצ"ל ממנצ'סטר (סגולות רבותינו עמוד 106) שהמקבל על עצמו ללמוד בכל יום שתי הלכות לשון הרע מספר ה'חפץ חיים', יראה ישועות ונפלאות בביתו. ולכן מומלץ לכבודו לעשות כנ"ל, ובעזרת ה' יראה ישועות ה' כהרף עין.

בשורות טובות בקרוב,

הלל מאירס