סדר הקריאה לנשים בתפילת שחרית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בע"ה שלום רב, אני חוזרת בתשובה ורוצה להתחיל לקרוא שחרית ושאר תפילות היום. אין לי אדם שיודע שאוכל לשאול אותו שאלות שינחה אותי ולכן אני פונה אליכם לעזרה. אני מחפשת את סדר הקריאה לנשים בתפילת שחרית, מצאתי כל מיני הסברים על מה צריך לקרוא ומה לא חייבים וכו´, אבל לא ראיתי מה הסדר שלהן בתוך כל התפילה. קניתי ספר של סידור ומצאתי עוד לפחות שניים בבית וכל אחד מהם מסודר אחרת ומוספות לו לפעמים אותיות קטנות לאחר כל משפט ואני נורא מבולבלת וחוששת מקריאת חלקים לא נכון או בישיבה כשהם מיועדים לעמידה וכו´. אנא עזרו לי בכדי שאוכל להתחיל במילוי המצווה ואוכל לקרוא כראוי את תפילת השחרית. אם תוכלו להסביר לי גם על שאר התפילות ביום אשמח ואודה לכם מאוד ואקרא גם אותם. שתהיה שבת מנוחה ושלום, קרן

תשובה

שלום לך בת ישראל היקרה

הטוב ביותר שתשלחי לנו מספר טלפון ואחת ממדריכותינו תשוב אילייך להכוונה מפורטת. כך הדברים יהיו ברורים ומאירים.