סדר בתפילות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, אני קצת מבולבלת.. אני בתהליך התחזקות ואני צריכה סדר. בבוקר לאחר אני מודה ונטילת ידיים אני אומרת את ברכת השחר. מהלאחר מכן? מה אני קוראת מתוך שחרית? עד איזה שעה מומלץ לקרוא? ודבר שני, אני מתגוררת בירושלים,אני מחפשת מקום שבו אוכל ללמוד מהיסוד, יש איזשהו גוף מומלץ? אשמח לתשובה מיה

תשובה

שלום וברכה

אשרייך שזכית להתקרב אל הבורא. גם אם יש לך טעויות בתחילת הדרך אין בכך כלום, בורא עולם מחבב אותך ואת מעשייך מאוד.

אציע שמדריכה מטעמינו תחזור אילייך ותכוון אותך בכל מה שתרצי בצורה מפורטת. אם הינך מעוניינת בכך נא לשלוח לי מספר טלפון ונשוב אילייך.

בהצלחה,