תיקון הנשמה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, אני מעוניינת לדעת איך עושים תיקון הנשמה אודה לתשותבכם בהקדם

תשובה

שלום וברכה

תיקון הנשמה ייעשה על ידי שמירת המצוות כולם כראוי - שמירת שבתכשרות טהרת המשפחה ועוד ועוד. כמו כן אם נעשו טעויות בעבר יש להתחרט עליהם מעומק הלב ולקבל על עצמינו שלא לעשות שוב טעויות אלו ולהתוודות בפה לבורא עולם וכך אנו זוכים לתיקון משולם של הנפש ולחיי העולםה בא.

מלאכה לא קלה אבל זו היא הדרך הנכונה.