האם מותר לקרוא תיקון הכללי בלילה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב החלטתי שאני רוצה לארגן בלי נדר שיעור בית עם חברות אחת לשבוע, בשיעור נקרא תיקון הכללי יחד,שיעור תורה ריקוד ושמחה. שאלתי האם מותר לקרוא תיקון הכללי בשעות הערב, רציתי להקדיש לרפואתי כי אני צריכה לעבור ניתוח קטן והייתי רוצה שיצליח והכל יעבור בעזרת השם האם מותר לפעול כך, אשמח לקבל עצת רב תודה ויום טוב.

תשובה

שלום וברכה

עדיף שתקראי פרק שירה, אולם אם הציבור מעוניין דווקא בקריאת התיקון הכללי, ניתן להתיר בשעת הצורך לקרוא בערב.