שאל את הרב - כללי

האם ביבי יהיה ראש הממשלה האחרון עד ביאת המשיח?

  • ח' אייר התשפ"א

שאלה

שלום,
שמעתי ממספר מקומות שלפי הנבואות ביבי יהיה ראש הממשלה האחרון עד ביאת המשיח.
יש סרטון מלפני מספר שנים שבו הרב משה בן טוב זצ"ל אומר שביבי יהיה זה שימסור את המפתחות למשיח.

אשמח לדעת האם הדבר נכון?
תודה רבה

תשובה

שלום רב,

יש שמועה כזאת בשם הרבי האחרון מליובאוויטש זצ"ל, אולם עד כמה שידוע אין עדות מוסמכת על כך.

ומה שהבאת מצדיק המזוזות הרב משה בן טוב זצ"ל, כפי הנראה הדברים נאמרו בתור איחול ולא בתור הבטחה וקביעת עובדה.

כללו של דבר, אין לדעת מה יהיה עד שיהיה, ובעזרת ה' נזכה ונחיה ונראה במהרה בימינו אמן!

בברכה,

הלל מאירס