אם אני אנוס בזמן בבוקר ואני רוצה להניך תפילין יש ברכות שהן חובה רק לתפילין

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, אם אני אנוס בזמן בבוקר ואני רוצה להניך תפילין יש ברכות שהן חובה רק לתפילי ואתה יכול בבקשה לתת לי לינק או הסבר על הנחת תפילין של אשכנזים.

תשובה

שלום וברכה

את מצות התפילין מקיימים גם אם לא קראו כלום, אבל כדאי לקרוא לפחות קריאת שמע. אופן הנחת תפילין >בברכה - בנימין שמואלי