שאל את הרב - כללי

בזמן האחרון יש הרצאות מפחידות על המשיח, מה דעתו של הרב?

  • ט' שבט התשפ"א

שאלה

בזמן האחרון יש הרבה הרצאות על המשיח, הרצאות מפחידות של רבנים ואנשים. מה דעתו של כבוד הרב? תודה

תשובה

שלום רב,

איני יודע במה מדובר. על כל פנים מובא בחז"ל מסכת שבת (דף קיח עמוד א) שכל המקיים שלוש סעודות בשבת, ניצול ממלחמת גוג ומגוג.

ומובא עוד בחז"ל מסכת סנהדרין (דף צח עמוד ב) שאלו תלמידיו את רבי אלעזר, מה יעשה אדם וינצל מחבלו של משיח? והשיב להם: יעסוק בתורה ובגמילות חסדים.

בשורות טובות,

הלל מאירס