מציאת מקום עבודה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכם, גמרתי לימודי מקצוע ורציתי לדעת האם הקב`ה עוזר לאדם להיתקבל למקום עבודה במה הדבר תלוי ז"א האם יש אדם שהק`בה עוזר לו יותר ויש אדם שהקב`ה עוזר לו פחות במידה והתשובה חיובית... מה עלי לעשות כדי שהק`בה יסייע בידי למצוא מקום עבודה תודה רבה לכם צוות נפלא!!!

תשובה

שלום וברכה

הכול ביד ה` ועליך לעשות השתדלות ראויה ולהתפלל לבורא עולם שתמצא במהירות עבודה. לפני פגישבה התפללתפילה קצרהלבורא שתמצא חן בעיני המראיין, והפרש צדקה לזכות ר` מאיר בעל הנס, והתפלל שבזכות הצדיק תמצא חן בעיניו. והעיקר לזכור שהכול בידי שמים, ורק ההשתדלות היא מצידנו, לקבל את ברכת ה`.

בהצלחה רבה - בנימין שמואלי