מחפשת אתר אינטרנט טוב לילדים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום. אני גרושה ויש לי שני בנים.אני מגדירה את עצמי מסורתית-כי יש לי את שורשי היהדות ומאמינה באמונה שלמה בבורא עולם. אני מתחזקת לאחרונה משום מה מרצוני החופשי בלבד(אף אחד לא "מכריח אותי")בעזרת האתר שלכם ובעזרת חברים. התחלתי ללמד את בניי תפילות שונות. שאלתי: היש אתר לילדים שגם הם יוכלו לראות ,כי אתר ההידברות עבור מבוגרים ולא לילדים.אני לא יכולה במיידית להכניס אותם לחינוך דתי, אבל בעתיד הלוואי שכן. יש איזה אתר היכול להסביר יותר להבנת ילדים אודה על תשובתך

תשובה

שלום וברכה

אין צורך שמישהו יכריח אותך ליהדות, נשמתך כמהה לתורה וליהדות מעצמה, היא הרי זוכרת כמה טוב היה לה בהיותה תחת כנפי השכינה, והיא כמהה להרגיש שוב טעם זה והדרך היחידה לכך היא רק ע"י קיום מצוות ולכן את נמשכת כ"כ לטוב.

וברור שדברים טובים, מנחילים לבנים וטוב את עושה שאת מלמדת את ילדייך תורה ומצוות. לא ידוע לי על אתר כזה אך את יכולה לפנות ל1800550300 שיעזרו לך לשלוח את ילדייך לפעילות דתית אחר הצהריים ושם הם ישכילו ביהדותם.

בהצלחה - בנימין שמואלי