צניעות<>

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלוםםם רב: שאלתי היא האם מותר לאישה להצטלם בבגדים שהם על פי ההלכה והאם מותר לה שיצלמו אותה בפנים בלבד שלא יראו את גופה (ושבנים יראו את הצילום הזה כיוןן שכאשר רואים שיעור תורה בוידאו אז מצלמים גם בחורות וכביכול זה ניראה מותר) נ.ב -אם אפשר תשובה קצרה וקולעת

תשובה

שלום וברכה

צילום שיש חשש שיראו אותו בנים אין בו חשש, אך להצטלם על מנת שיראו אותך הקרובים אסור בהחלט.

אנו אכן איננו מצנזרים את הסרטים, אך אין זה ראיה להיתר של הגברים להביט בתמונות נשים בכלל ונשים מוכר\ות בפרט.

בברכה - בנימין שמואלי