החלפת שם לשינוי המזל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבודו. כבר שנים אני חיה בתחושה ששמי אינו מתאים לי,ויתרה מכך,אף גורע.שינתי את שמי מ לימור ל מקסי.אך עדיין אני חשה כאילו משהו ניסגר,נאטם,(ללא קשר לחוסר מזל וכ`ו),הייתי רוצה מאד לדעת,מה עליי לעשות,כדיי לשנות זאת(ואם להחליף את שמי אז ,לפי מה משנים,מהו התהליך המתבקש לכך) אז הודה לך אם תענה לי. המשך נעים !

תשובה

שלום וברכה

רואה אני שאת משתמשת עם השם לימור, ואכן השם הזה עדיף על פני מקסי, איני בטוח שכדטאי לך להחליף את השם, ואין להחליף או להוסיף שמות ללא סיבה מיוחדת, שינוי מעשה והתחזקות במצוות תועיל הרבה יותר. אם את בטוחה ששמך מפריע לך, יש לפנות לרב ירא שמיים הבקיא בעניינים אלו כדוגמת הרבה מרדכי אליהו וכדו` אשר יעזור לך בבחירת שם חדש.

בברכה - בנימין שמואלי