שברי זכוכית של כוס מחתונה האם הם סגולה לזיווג?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, שמי מורן ואני בת 25. לפני כשנתיים בעצתה של חברה התקלחתי עם מים שהיו טבולים בהם שברי זכוכית של כוס חתונה. אותה חברה אמרה שזוהי סגולה לזיווג. לאחרונה גיליתי כי כל עיסוק בשברי הכוס מהחתונה סוגרים את המזל בתחום הזוגי, שכן הן סימן לחורבן. אשמח מאוד אם תוכלו להשיב לי מה עליי לעשות בכדי לפתוח חזרה את המזל בתחום הזוגי, שאמת מאז אינני מצליחה להתמסד בתחום זה. מקווה שיש באפשרותכם לעזור לי בשאלה זו. מודה לכם מראש ומקרב לב מורן

תשובה

שלום וברכה

אין אמת בשניהם, זה לא מועיל ולא מזיק. התפללי אל ה` ותתרמי מעט לצדקה, ובעז"ה בהשתדלות נאותה תיוושעי במהרה. א בהצלחה ויהי רצון שזיווגך יבא במהרה בנימיןשמואלי ואין הבדל בסדר התהילים אך מזמור פד` מסוגל מאוד.